praktijk Licht-Vaardig:
Een plek voor jouw verhaal

Transpersoonlijke therapie

Je bent op deze site aanbeland, waarschijnlijk omdat je ergens in je leven pijn en/of onrust ervaart. Meestal ontwikkel je dan allerlei methoden en gebruiken om deze pijn en/of onrust te lijf te gaan. Dat je dit leest geeft misschien aan, dat deze strategieën niet meer werken en je min of meer vastgelopen bent. Je voelt je moe of lusteloos, je hebt een burn-out opgelopen, je bent angstig en/of opgejaagd, je piekert alle dagen en je slaapt er slecht van, je relaties lopen stroef of je ontdekt dat je eigenlijk maar weinig relaties hebt.... Je wilt het anders, maar hoe?

Kortom: zoals het ging, gaat het niet meer. Je hebt behoeft aan wat meer ondersteuning dan je gewone netwerk je kan bieden. Een iets meer geoefend oor voor jou verhaal. Een meer open hart met ruimte voor jou. 

Rustige ogen die durven te zien, wat je zelf maar moeilijk onder ogen kunt komen.

Ruimte voor jouw verhaal.

In onze gesprekken gaan we op zoek naar wat er in jou is, in je hart, je lijf en je hoofd. Het kan je helpen om te ontdekken hoe je de dingen doet en altijd hebt gedaan. Wat denk je, wat voel je, en hoe ervaar je je lichaam, zijn terugkerende vragen. Zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe manieren van denken, voelen en handelen. Zodat je weer in beweging kan komen en kunt groeien.

o  We gaan ontdekken wie je bent in het hier en nu.

o   op zoek naar waar je de verbinding bent kwijtgeraakt, en hoe dat zo is gebeurd.

o   in contact met je hoofd, je hart en je handen, we werken lichaamsgericht.

o   om vandaar uit je verlangens en behoeften weer wakker maken en je leven weer richting kan krijgen.

o   om het contact met jezelf te herstellen en vandaar uit ook het contact met anderen (opnieuw) aan te gaan.

Iedereen kan in het leven wel eens wat hulp gebruiken; soms is het echt fijn dat iemand met je meedenkt, meevoelt en je helpt dragen wat alleen moeilijk te dragen is.

Misschien is het tijd om het niet meer alleen te doen?

Transpersoonlijke therapie is een ervaringsgerichte vorm van therapie. Het omvat zowel lichaamsgerichte therapie als gesprekstherapie. In de therapie houdt dit in dat jouw ervaring uitgangspunt is en niet de theorie. Ik werk als elke ander ervaringsgerichte psychosociaal therapeut, maar werk sterk lichaamsgericht. Daarbij werk ik vanuit de basishouding dat we allen onderdeel zijn van een groter geheel dat boven het persoonlijke uitgaat, waarmee we ons verbonden voelen en dat voor ons zingevend is. 

" Je bent van harte welkom, met alles wat er is, en precies zoals je bent!  "

Het aantal gesprekken bepalen we samen, evenals de frequentie, na het vrijblijvende kennismakings- en intakegesprek.

 

Intakeformulier
LV-Intakeform_220101.docx (377.91KB)
Intakeformulier
LV-Intakeform_220101.docx (377.91KB)


 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen